Whoels.nl | Hoe werkt Els?
15343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15343,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

“De kracht van mijn werkmethode

is een intensieve en persoonlijke begeleiding”

appels-klein

Ik werk volgens de “Richtlijnen goede voeding” van de Gezondheidsraad en de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum, en niet met diëten of afslankproducten. Verder ben ik aangesloten bij de BGN, de Beroepsgroep Gewichtsconsulenten Nederland.

De BGN draagt zorg voor:
Actualiteit: ontwikkelingen in de markt worden door mij actief gevolgd

Onafhankelijkheid: mijn adviezen zijn niet verbonden aan enig merk
Kwaliteit: alleen gediplomeerde gewichtsconsulenten mogen aangesloten zijn bij de BGN
Kennisborging: mijn kennis wordt regelmatig bijgespijkerd door opleiding en training

Ik werk met het 12-weken programma van “Weg met de Weegschaal”. Veel mensen hebben het zelf al eens ontdekt: afvallen is niet zo moeilijk, op gewicht blijven wel. Voor een blijvend resultaat moet je gewoontes vinden die werken, maar ook bij je passen. Door mijn begeleiding help ik je om duurzaam af te vallen door verbeteringen op het gebied van voeding, bewegen, slaap en ontspanning. Je maakt daarbij gebruik van het 12-wekenprogramma boek en wekelijkse online workshops van Meijke van Herwijnen (de auteur van “Weg met de Weegschaal“).

Mijn doel is om je te helpen een verantwoord eet- en beweegpatroon aan te leren en het gewenste gewicht te bereiken en te behouden! 

Door het bijhouden van een voedingsdagboek krijg je goed inzicht in je voedingspatroon. Stapsgewijs gaan wij dit patroon aanpassen. Als je je streefgewicht hebt bereikt begeleid ik je om op gewicht te blijven en je nieuwe eetgewoonten en –gedrag vol te houden.